Eднокомпонентни торбички

Фирма Уелкеър ЕООД предлага продукти с най-високо качество, за да могат стомираните пациенти да водят пълноценен и активен живот и да бъдат спокойни, че стома торбичките ще им осигурят комфорта и сигурността, от които се нуждаят.

Еднокомпонентните торбички са много популярни и лесни за употреба. Прикрепят се около стомата с помощта на безвредна за кожата хидроколоидна, самозалепваща се основа. Когато трябва да смените използваната торбичка с нова, внимателно отлепете старата торбичка и на нейно място поставете нова.

 

 

 Затворени торбички Aurum за колостоми и илеостоми: Торбичките Aurum® имат най-добрата за кожата плочка (основа),  с мед от манука, който има отлични медицински качества и е добавен към нежния за кожата Hyperflex®  хидроколоид.

  • Добавянето на мед от манука към хидроколоида има за цел да осигури най-добрата грижа за вашата кожа.
  • Медът от манука е чист и естествен продукт, който се добива само от нектара на цветето манука в Нова Зеландия. Получил е известност с терапевтичните си качества. Той е едно от най-древните известни лекарства – използва се от хиляди години и продължава да се използва и до днес. Изследванията показват, че медът от манука притежава следните характеристики – убива бактериите, успокоява възпалението, стимулира растежа на клетки и по този начин подпомага лечебните процеси.
  • С помощта на лесния за отлепяне протектор, торбичката се сменя много бързо, което предотвратява възпалението на кожата.
  • Новия филтър DualCarb 2  е с подобрена формула за по-ефективното филтриране и неутрализиране на неприятните миризми.
  • Супер меко, водоотблъскващо покритие намалява изпотяването и осигурява допълнителен комфорт, дори при продължителна употреба.
  • Лесно поставяне на торбичката.
  • Специален отвор за наблюдение на стомата, без да се маха торбичката.
  • Нов начин за изрязване на отвора, който позволява торбичката да се прикрепя перфектно към стоми с различни размери и форми, като по този начин намалява риска от потенциално пропускане на торбата или кожни раздразнения.