Смяна на двукомпонентни торбички

Изпразване на торбичките

Можете да седнете, коленичите или застанете до тоалетната чиния. Отворете дъното на торбичката и изпразнете съдържанието в тоалетната. Почистете отвора на торбичката със сухи кърпички и затворете

 

 

Първо махнете използваната торбичка – с една ръка притиснете плочката, а с другата внимателно издърпайте „ушите” на торбичката.

 

 

След това внимателно отстранете плочката. С едната ръка леко притиснете кожата, а с другата внимателно отлепете плочката от горе надолу. Бързите движения могат да раздразнят кожата.

Можете да използвате почистващите кърпички, за да отлепите по-лесно основата или за да премахнете остатъците от залепващите съставки от кожата.

 

 

Преди да махнете протектора от плочката, можете да я затоплите с ръце или със сешоар. Това ще улесни по-доброто ѝ прилепване към кожата.

Отлепете протектора от самозалепващата се плочка.

  

 

Поставете плочката около стомата и върху кожата и притиснете леко.  Уверете се, че няма гънки между кожата и плочката (ако има изпънете кожата).

 

 

 

Поставете торбичката върху пръстена на плочката, като започнете от долната част. Уверете се, че пръстенът на торбичката е здраво прикрепен към пръстена на плочката

 

 Уверете се, че цялата част е добре прикрепена.